fbpx

Seneste opdatering fra Heksejagtens facebook side

Jørgen Arenfeldt fra Rugård er herremand med stor indflydelse, og han spreder frygt og lede i lokalsamfundet.
Da en af hans kaptajner skal giftes, insisterer Arenfeldt på at holde brylluppet. Men et dødsfald forvandler festen til en begravelse og efterfølgende hekseproces.
Vi er i den formende proces, så udfaldet kan stadig ændres, og du kan få indflydelse på din egen lille del som frivillig.

Covid19-ændring

Vi har publikums, de medvirkendes og samfundets ve og vel som første prioritet. Derfor laver vi denne sommer en mindre og meget humoristisk forestilling med god plads imellem publikum, som får premiere 21. august 2020. Til sommeren 2021 laver vi så den helt store forestilling, hvor vi virkelig hælder benzin på bålet.

Skolemateriale

Download undervisningsmateriale til de forskellige fag på links herunder:

Dansk-historie-religion
Håndværk og Design
Madkundskab
Musik
Alt materiale samlet i en fil

Er du?

Sanger/kor: Hvis du har en stemme i livet, kan du være med til at synge i forestillingen.
Amatør skuespiller: Har du en skuespiller gemt i maven, kan du spille med i forestillingen.
Frivillig: Hvis du kan lide at trække i trådene, eksempelvis bag scenen. Du kan hjælpe til med påklædning af kostumer, opbygning af scene, guide til parkering og meget meget mere.
Syerske: Elsker du at sy middelaldertøj, eller synes det det kunne være sjovt at prøve kræfter med? Så meld dig til kostumeholdet.
Kunstner: Hvis du kan lave kunst under temaet “ Heksejagt”, så inviterer dig til at deltage i en udstilling på KulturHotellet i Rønde denne sensommer.
Interesseret: Hvis du gerne vil være med til projektet, så kan vi have brug for dig! Ring på telefon 20 93 15 62 og få en kort snak om projektet.