fbpx

KÆMPEN som ikke havde hjerte i livet

En kæmpe har gemt sit hjerte på et hemmeligt sted og lagt en forbandelse over landet. Dyrene sulter og mennesker forvandles til sten.
Kongesønnen Askefis drager ud for at tage kampen op mod kæmpen og på sin vej knytter han nye venskaber som hjælper ham på den farefulde færd. De når frem til kæmpen og her forelsker Askefis sig i prinsessen som kæmpen holder fanget. Sammen forsøger de at hæve forbandelsen, hvilket kun er muligt, hvis de finder frem til kæmpens hjerte.

Spilletidspunkt Djursland: 12. marts kl. 16.30

Spillested: Molsskolen

Aldersgruppe: Fra 4 år

Varighed: 45 minutter

Billetter: Klik her

Derudover landsdækkende turne i uge 49, 11, 12 13 og 14. Billet gennem de enkelte spillesteder. For booking af hel forestilling, kontakt teaterleder Hege Tokle

…fortalt med en eminent sans for timing og en evne til at springe troværdigt og virkningsfuldt mellem skuespil og dukketeater.

– Lene Grønborg Poulsen, ISCENE

…en morsom og nervepirrende teaterforestilling

– Anne Middelboe Christensen, Teateravisen

Follow a manual added link

Medvirkende og tekniske krav

Skuespillere og dukkeførere: Hege Tokle og Kenneth Andersson – Instruktør: Folmer Gry Kristensen – Scenografi og dukker: Niels Secher – Scenografi assistent: Heidi Peulicke – Musik: Tine Vitkov og Troels Drasbeck – Lysdesign: Maria Pi Houmann – Bearbejdning: hele holdet

Varighed: 45 minutter Alder: Fra 4 år  Spilleområde:  700x600x330 cm (BxDxH) Strøm: 3 x 16A Mørklægning kræves