Livets Blå Bølge

Den unge Karl påmønstrer i 1887 Fregatten Jylland, der skal sejle til de Vestindiske Øer. På skibet møder han sin navnebror, Prins Carl, den senere norske kong Haakon IIV, og de to danner et særligt venskab. Inden det store togt over Atlanten gøres et kortvarigt stop, hvor drengene møder pigen Marlene. En helt særlig pige, som de først vil se igen efter ni måneder…

Forude venter et barskt sømandsliv for en ung knøs, et venskab sat på prøve og et stærkt håb om, at kærligheden venter på kajen når de kommer tilbage.

Spilletidspunkt: Premiere sensommeren 2019

Spillesteder: Kommer senere

Aldersgruppe: 13 – 99 år

Varighed: 60 minutter

Turne: september-oktober 2019

Ledige spilledatoer: Kontakt Hege Tokle

Det lille, fortættede kammerspil, cirka 100 publikummer, overværede på Fregatten Jylland var kunst – en både bevægende og inciterende smuk historie om tro, håb og kærlighed til alle tider.

– Lars Norman Thomsen, Adresseavisen

…god til de yngste teenagere, der netop selv går og spekulerer over, hvordan det egentlig er at kysse nogen. Og hvordan det er at rejse langt, langt væk fra alt det, man synes er så irriterende og kedsommeligt til hverdag.

– Anne Middelboe Christensen, Teateravisen

Follow a manual added link

Medvirkende og tekniske krav

Skuespillere: Bolette Engstrøm Bjerre samt to endnu ikke offentliggjorte – Instruktør: Hanne Brincker – Manuskript: Hege Tokle – Dramaturg: Ketil Kolstad – Scenografi: Niels Secher  – Musik: Linnea Tokyo – Musikarrangør: Keld Haaning Ibsen

Varighed: 60 minutter Alder: 13-99 år Spilleområde:  700x700x350 cm (BxDxH) Strøm: 3 x 16A samt 220V Mørklægning kræves