DSC00025

Syddjurs Egnsteater produktion

Bag hvert menneske findes en historie. Det gælder også den hjemløse. Hvorfor er han hjemløs? Hvad ligger der bag? Hvorfor har skæbnen ramt ham hårdt? Hvorfor skulle det ske? Var det bare ubærlige tilfældigheder? Og hvor er retfærdigheden i det?
Syddjurs Egnsteater fortæller historien om en hjemløs, der kalder sig Robin Hood. Han driver hvileløst rundt i skovene i udkanten af byerne og sover, hvor han kan finde varme og læ. Klædt som Robin Hood forsøger han at overbevise enhver, han møder, om vigtigheden af at besejre uretfærdigheden. Vigtigheden af at tage kampen op!
En dag møder han en mand, der lægger øre til hans taler. I stedet for at vende ryggen til, som andre, vælger han at følge Robin. Han leger med i Robin Hood universet og spiller alle rollerne fra det velkendte eventyr. Han opmuntrer ovenikøbet Robin til at tage det store opgør mod uretfærdigheden personificeret ved Sir Guy of Gisborne. Men hvorfor gør han det? Hvad vil han med Robin? Og hvornår er Robin klar til det endelige opgør?
Svarene træder frem i løbet af stykket.

Alder: fra 9 år og op.
Manuskript: Sørensen/Reiche/Nørregaard – Medvirkende: Bo Stendell Larsen og Finn Rye – Bearbejdning og Instruktion: Hans Nørregaard – Scenografkonsulent: Claus Helbo – Stage Fight konsulent: Jacques Matthiessen – Systue: Bente Horne – Smed: Søren Lomholt

Varighed: 45 minutter

 

Spillested og -tid:

Tirsdag den 27. september 2016, kl. 9.30 og kl. 11.00       På en skole i Syddjurs – spillested oplyses senere.
Fredag den 30. september 2016, kl. 9.30 og kl. 11.00        Hornslet skole