Teaterskole ombord på Fregatten Jylland

Fregatten Jylland og Syddjurs Egnsteater tilbyder denne sommer børn og unge en enestående oplevelse ombord på det majestætiske skib. Her kan de lære om teaterlivets mangeartede facetter og prøve kræfter som skuespillere, alt imens historiens vingesus blæser om ørerne på dem og skaber en helt unik kulisse for udfoldelserne. 

Teaterskolen er for børn og unge i alderen 10-16 år, der har mulighed for at deltage i et fem dage langt undervisningsforløb, som afsluttes med overnatning i skibets køjer og en forestilling for forældre og offentligheden. Eleverne er selv med til at forme forløbet og historien, og det hele foregår, mens skibet summer af liv fra besøgende gæster, hvilket skaber en levende kulisse og en uforlignelig mulighed for at inddrage og interagere med tilskuerne.

Dramalærer Jeppe Due vil lede slagets gang. Jeppe arbejder til dagligt som dramalærer og idémager på Syddjurs Egnsteater og underviser i teater på Efterskolen for Scenekunst i Malling. Desuden har Jeppe medvirket i et utal af forestillinger, både som skuespiller, dramatiker og instruktør.

“Det bliver en fantastisk scenisk oplevelse at undervise og lave teater ombord på Fregatten Jylland. Her hersker en ganske særlig stemning, som helt sikkert kommer til at præge forløbet og forme de historier, som eleverne selv skal skrive og opføre undervejs. Sammen skal vi levendegøre et stykke danmarkshistorie, og det bliver både sjovt, lærerigt og udfordrende,” siger Jeppe Due.

Teaterskolen på Fregatten Jylland finder sted i uge 30 og 32 med 12 pladser hver uge.
Uge 30 er for børn i alderen 10-12 år
Uge 32 er for børn og unge i alderen 13-16 år.
Tid: 8.00 – 15.30
Natten mellem torsdag og fredag er der fælles overnatning i skibets køjer, og fredag eftermiddag får eleverne for alvor lov til at vise, hvad de har lært, når de opfører deres helt egen forestilling for forældre og offentligheden.

Teaterskolen koster 750 kr. inkl. forplejning, tilmelding er bindende og først gyldig når betaling er modtaget.

Tilmelding her der downloades en wordfil til din computer, denne skal udfyldes og mailes til: info@syddjursegnsteater.dk

For mere information om teaterskolen på Fregatten Jylland, kontakt Syddjurs Egnsteaters på telefon: 22 29 25 22.