Skal du med på scenen?

Teater er at iagttage og fantasere, lege og improvisere. Det er muligheden for at prøve sig selv af gennem krop, stemme og mimik. Den stille type kan råbe sine replikker for fuld kraft, og brølaben kan sagte hviske sine linjer. Teater er en holdsport, som fremmer glæden ved at skabe noget sammen. Og det er en plads i spotlightet, for dem som ønsker det.

Teatertruppen er ikke et talenthold, men det lugter lidt af det. Du behøver ikke have prøvet at lave teater før, men du skal ville det. Her lærer du at spille forskellige udtryk, stå i projektørlyset og lave en forestilling sammen med de andre elever. Fordi holdet stiler mod at afslutte med en forestilling, kræves der noget særligt af både elever og forældre for at gå på linjen.

Teatertruppen er fra 9 år og opefter, men er du under 11 år skal du starte på dramaholdet og kan så flytte over til teatertruppen efter aftale med underviseren.

Dramaholdet  introducerer alle de spændende facetter i teatret, og er ikke rettet mod at lave en forestilling. Så vil du lege med de forskellige elementer i teatret uden absolut at skulle stå på en scene, eller er du i tvivl om teater er noget for dig, så meld dig til dramaholdet. Her arbejder vi med teaterøvelser, impro og meget mere. Hvis lysten er til det, laver vi små visninger for det andet hold og forældrene. Dramaholdet er for alle fra 9 år og opefter. Holdet oprettes ved minimum 7 deltagere.

Tilmelding
Stadig få ledige pladser.

Send en mail til elisabeth(@)syddjursegnsteater.dk

Ved tilmelding angiv deltagerens:
Fulde navn, alder, adresse, kontaktperson, e-mail og telefonnummer.

Tidspunkter

Teatertruppen – Torsdag klokken 16:00-18:00

Dramaholdet – Der er pt. ikke noget dramahold, men kontakt Elisabeth hvis du/dit barn ønsker at gå på holdet.

Der er ikke undervisning i skolernes ferie.

Pris for sæson 18/19

Dramaholdet: 2000 kroner, opkrævet i fire rater. Man kan melde sig ud og stoppe i sæsonen på dette hold.
Teatertruppen: 3000 kroner, opkrævet i fire rater. Tilmelding er bindende efter udgangen af første måned.
Hvis familien ikke har mulighed for selv at betale, kan økonomisk støtte søges gennem “Fritid for alle” her

Det med småt

Fordi teatertruppen er for de børn og unge som går meget op i det, er der en række forventninger til både elevernes og forældrenes engagement. Du kan læse om betingelserne her (downloader en pdf-fil.)