Comedy-klubben Junior

Gæstespil af Comedyklubben

Comedyklubben Junior leverer underholdning fuld af magi, musik og spas for børn fra 6 til 99 år. Showet tilpasses publikummet og stemningen i salen.

 
Spilletid og sted:
29/10-22 kl 14.00 Syddjurs Egnsteater, KulturHotellet, Rønde

Valdemar Pustelnik Pressebillede 2018 (1).jpg

Vært

Dagens vært og tovholder er Valdemar Pustelnik. Han guider publikum igennem showet samtidig med, at han underholder og inddrager både børn og voksne. Det at lave jokes og vittigheder, der rammer både børn og forældre, er en kunst i sig selv. Så glæd jer til en eftermiddag, hvor I griner sammen!

Lars Udengaard.jpg
Kim Andersen 1.png
Lars Udengaard.jpg
Pelle Møller.jpg

 

Eftermiddagens tre komikere er Kim Andersen, Lars Udengaard og Pelle Møller.

Kim Andersen er tryllekunstner med speciale i close-up-magi og skøre påfund. Med sin ekspertise og sit barnlige sind tryllebinder - ja undskyld udtrykket - han sit publikum, så man til sidst sidder blæst bagover og tænker: "Hvordan i alverden, gjorde han det?"

Tryllekunst, skuespil, improcomedy - Lars Udengaard kan det hele og lidt til, og han er en super underholder for både børn og voksne. En herre med et kvart århundredes erfaring i underholdningsbranchen, og som aldrig skuffer. 

Pelle Møller er en af de få professionelle freestyle-rapppere i Danmark. Han er mester i at lave improviserede rim, skabt i nuet. Et perfekt tværsnit af stemningen i rummet. Han formår at lave rim & jokes i øjenhøjde, så både de yngste, de unge og de ældre kan være med.