fbpx
Follow a manual added link

Askefis og de syv hjælpere

Kongen udlover prinsessen og det halve kongerige til den, der kan løse en meget svær opgave. Askefis bryder op fra sin plads foran kaminen, drager ud i verden og løser opgaven. Men da han når frem til slottet, holder kongen ikke hvad han har lovet. Så hvordan får Askefis prinsessen og det halve kongerige?

Så er det godt at Askefis undervejs har hjulpet både en sulten stenspiser, en tørstig græsslikker, en langbenet himmelhopper og andre underfundige følgesvende, som alle gerne vil hjælpe deres nye ven.

Turne periode: aflyst pga. corona

Aldersgruppe: 3 – 8 år

Varighed: 35 minutter

Scenestørrelse: 6x6x3 M (LxBxH)

Mørklægning: påkrævet

Strøm: kræver både 220V og 380V

…Der er humor og musikalitet i Teaterkompagniets nye dukkeforestilling. En flot begyndelse for det nye egnsteater på Syddjurs.

– Henrik Lyding, Børneteateravisen 2009

Norges brødrene Grimm

Dette dukkeeventyr om at holde sit ord var Syddjurs Egnsteaters første stykke frit efter Asbjørnsen og Moe, der samlede de norske folkeeventyr i 1800-tallet.

Siden denne anmelderroste forestilling fra 2009 har Syddjurs Egnsteater lavet en fortolkning af de norske brødrene Grimm hvert andet år.  For at fejre vores 10 års jubilæum vender vi tilbage til rødderne og denne fine fortælling.

Et eventyrligt univers af dekorationer og dukker. De skønneste dukker.

– Henrik Lyding, Børneteateravisen 2009

Medvirkende

Skuespillere og dukkeførere:  Pia Lund Andersen og Hege Tokle
Instruktør: Hans Nørregaard
Scenografi og dukker: Niels Secher
Musik: Lars Fløe
Efter ide af: Asbjørnsen og Moe
Bearbejdning: Syddjurs Egnsteater