top of page

Claymation workshop
 

Familieworkshop med stop motion-film

Claymation er en sammentrækning af ‘clay’ (ler) og ‘animation’. På denne workshop bruger vi modellervoks til at skabe figurer, som bagefter optræder i små film. Vi anvender den let tilgængelige stop motion-teknik, så alle kan være med. Modellervoks er et nemt og sjovt materiale at animere med, og selv en lille simpel kugle kan få stor personlighed, når den begynder at bevæge sig!

 

OBS: Alle børn skal være i følgeskab med min. én voksen. Både børn og voksne deltager i workshoppen, og alle skal have billet.


Vi gør opmærksom på, at der er et meget begrænset antal pladser på workshoppen. Der er plads til 8 børn ifølge med en voksen. Aldersgrænsen på 8 år er gældende.

 

Lidt om Amanda

Amanda Axelsen Sigaard blev uddannet designer fra Designskolen Kolding i 2016. Hun har stor erfaring med at undervise store som små fra sine år som billedskoleunderviser hos Kolding Billedskole, hvor hun underviste fast i løbet af de sidste tre år af hendes uddannelsesforløb.

Siden har Amanda arbejdet med scenografi og kostumer i forbindelse med teater og teaterinstallationer – og i samarbejder med både ARoS, Moesgaard, Teater Refleksion og flere andre teatre og kunstnere i og omkring Aarhus. Amanda har været fast tilknyttet Teater Refleksions produktioner siden 2017 og har sin daglige gang i huset.

Billetpris:

1barn + 1 voksen:200,- kr.

1 voksen: 100,- kr.

20% rabat på alle billetter med Sæsonmedlemsskab

animationsfilm 1,2.jpg
bottom of page