På baggrund af de seneste udmeldinger er alt aktivitet med offentlig tilgang aflyst på teatret frem til 28.2.2021. Syddjurs Egnsteaters kontor er lukket, men du kan ringe eller maile til os, ligesom det fortsat muligt at købe billetter via hjemmesiden.

Skulle det i løbet af sæsonen blive nødvendigt at aflyse forestillinger på grund af COVID-19, vil følgende ske:
Hvis mulig flytter vi arrangementet til en anden dato og flytter automatisk publikum med. Hvis man ikke kan den nye dato, har man frem til den oprindelige spilledato mulighed for at få refunderet billetprise (minus gebyr) .

Hvis du selv bliver syg eller har symptomer tilbyder vi bytte din billet til en anden dag hvis mulig.

Vi vil gøre alt for at give dig en god og tryg oplevelse. I forhold til forestillinger i 2021 er alle forestillinger frem til sommer sat i salg med et reduceret antal pladser i salen. Du vil som publikum sidde sammen med dem du har købt billet med og der vil mellem jeres gruppe og andre publikummer være et sæde iht. retningslinjerne.

Vil opfordrer jer som regel til at komme i god tid, men desværre har vi ikke plads til alle i caféen, hvorfor vi i stedet i disse tider opfordrer jer til at komme ca 15 min. før og være forberedt på at skulle vente ude, vi vil lukke jer kontrolleret ind.

Der skal bæres mundbind indenfor og dette må først tages af når man sidder på sin plads.

Vi på teatret tager vores forbehold og både de ansatte og skuespillere testet 1 gang per uge.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 22 29 25 22