top of page

Jump Raw Edition

7+ år

5. marts 2022 kl. 14:00 - spillested kommer senere

Varighed: 40 min

 

Spring – ud i det, op ad det, væk fra det! Hvordan gør man op med tyngdelov, middelmådighed og vinterdepression på én og samme tid? Man får specialdesignet en stor hoppepude, og giver sig i kast med at udforske den. Kaster sig på siden, kaster sig på hovedet, falder på røven. Hopper alene, hopper sammen. Hopper i himlen, således også på jorden.

Det er de færreste der ikke trækker på smilebåndet og får en barnlig sitren i kroppen, når Uppercut Danseteater hopper, danser og falder på deres ”AirFloor”. Den kan klare vægten af tre granvoksne mænd, og tilmed få det til at se legende let ud. Næsten. For noget er dømt til at gå galt, når danserne giver sig i kast med kongens efterfølger og jorden er giftig. De hopper både over, under og ind i hinanden. Men bliver ufravigeligt ved. Kald dem jubelidioter, hoptimister eller bare dem med hovedet i skyerne.

Koncept: Ofir Yudilevitch

Koreografi: Ofir Yudilevitch & Stephanie Thomasen

Komponist: Lawand Shakur Othman

Dramaturg: Betina Rex

Dansere: Abraham Rademacher & Mark Philip

“Jump er fysisk leg og ekvilibrisme på højt plan”
Weekendavisen

“Og mens jeg langsomt vænner mig til danserne, til lydene, til atmosfæren, går det op for mig, at JUMP er den danseforestilling, jeg ikke vidste, at jeg manglede at se.”
Ida Spedtsberg - Ungt teaterblod

bottom of page