top of page
Farvel Fugl

Publikum mødes ved kirkegården, her bliver de taget imod af graveren som giver alle hovedtelefoner og imens de følger efter hende ind på kirkegården begynder lydene af virkeligheden at forstærkes, først lyden af fødder der går på grus, så fuglene. De bliver bedt om at holde fast i et reb. I langsomt tempo bevæger gruppen sig af sted, indtil de pludselig bliver afbrudt af en vred pige i en gul regnjakke der råber ”hvorfor skal det være sådan her".

 

FARVEL FUGL er en interaktiv teaterrejse på den lokale kirkegård, hvor en lydvandring blandes med møder med forskellige karakterer der enten har brug for hjælp fra børnene eller inviterer dem til at deltage i forskellige ritualer. Forestillingen slutter af med grav- saftevand og et åbent rum til at dele børnenes oplevelser med kirkegårde og afsked.

Ideen med forestillingen er at adressere og give plads til, hvordan vi siger farvel, og har gjort det op igennem historien. Samtidig præsenterer forestillingen nysgerrigt børnene for den lokale kirkegård, hvor de måske kender mennesker, der er begravet, og giver dem nye briller at opleve stedet igennem.


PRODUCENT

KREDITERING

SAMARBEJDE


Maj 2025

Kirker i Syddjurs Kommune


ALDER

5 - 12 år


VARIGHED

60 min.

Farvel Fugl

bottom of page