top of page

DRØM DRØM DRØM

Mærkværk

Alder: 13+
Varighed: 60 min.

En ungdomsforestilling hvor drømme går i opfyldelse.


De unge år er de store drømmes år. Fremtiden venter og drømmene presser sig på. Det gør ligeledes krav fra forældre, samfund, kammerater og måske stærkest fra én selv imens også globale verdenskriser slukker lys og antænder bål. Men hvordan finder man vej og holder fast i ideer, visioner og drømme? Og hvad er en drøm egentlig? I DRØM DRØM DRØM undersøger MÆRKVÆRK drømmens væsen og værd. Vi spørger, hvad de unge drømmer om og er nysgerrige på alt fra de vilde visioner på verdens vegne over dagdrømmen, drømmeuddannelsen og drømmerejsen til de søde, de våde og de spirende. Og vi gør alvor af dem. I DRØM DRØM DRØM tager vi de unges drømme på ordet og forløser dem én for én. 


 


 

Anmeldelser

Udvalgt som et af årets must see på Horsens Teaterfestival 2023 af Ungedramaturgiatet, der i begrundelsen skrev:

 

“DRØM DRØM DRØM er en af de forestillinger, der sidder i kroppen flere døgn efter den er Oplevet.Deres moderne take på en drømmeverden indhyller hver beskuer, og ved interaktive elementer inddrages man, og straks indvilliger man i deres univers. Skuespillerne indfanger ungdommen ved deres tilstedeværelse, deres humoristiske syn på det alvorlige samt det æstetiske og musikalske koncept. Man kan mærke forestillingen på flere niveauer, kropsligt og tankemæssigt, og den tillader sig at bevæge sig fra overfladiske grin videre ind i dit hjerte. Fra sidste ord er sagt er det kun første tåre, der er fældet“.


________________________________

”Kemien imellem de tre er forrygende, og de griber og kaster og griber igen.Det hele er én stor leg – og alligevel er det blodigt alvor for mange afde tilstedeværende, for det er publikums egne drømme,der står på spil og som der jongleres med”.Svennevig, Ørkendrømme,læs hans oplevelse her 


 

Kreditering

Medvirkende:Anne Gry Henningsen, Ludvig Brostrup

Instruktør: Petrea Søe

Scenograf: Siggi Oli Palmason

Dramaturg: Trine Wisbech

Lyddesigner: Thomas Dinesen

Lysdesigner: Jari Matsi

Danser: Jeppe Kaas Vad


 


Undervisningsmateriale:

https://maerkvaerk.dk/project/drom-drom-drom/bottom of page