top of page

I al Evighed

Carte Blanche 2.0

Alder: 13 +
Varighed: 60 min.

I AL EVIGHED har med stor succes turneret rundt i landets kirker, hvor den både spiller som offentlig familieforestilling og som forestilling for konfirmander. Nu kan du booke forestillingen gennem SET - Syddjurs Egnsteater i sæson 24/25


Forestillingen tager udgangspunkt i K.E. Løgstryps berømte citat: "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i hans hånd". I AL EVIGHED er en forestilling, der indbyder unge og voksne til at udforske livets helt store spørgsmål. I kirkens intime rum skaber skuespillerne fra Carte Blanche 2.0 en tankevækkende iscenesættelse, hvor publikum sammen med spillerne kan udforske kirkens fysiske rum såvel som dens eksistentielle grundfortælling, om magt og ære. I kirkens rum, der er skabt til fordybelse og eftertanke - begge dele noget som vi ofte savner i hverdagen. Derfor er kirkerummet det perfekte sted til denne forestilling forestilling, der giver publikum mulighed for at blive klogere på os selv, hinanden og verden.


SVAR PÅ LIVETS STORE SPØRGSMÅL

“På Carte Blanche 2.0 laver vi interaktiv-performance og det betyder, at publikum altid deltager i forestillingen på en eller anden måde,” fortæller Sarah John fra Carte Blanche 2.0, der er en af skaberne af projektet. ”Det er nemlig vigtigt for os, at publikum selv er med til at finde deres egne personlige svar på livets grundlæggende spørgsmål – ikke mindst, når vi beskæftiger os med så store spørgsmål, som vi gør her. Vi skal ikke fortælle dem, hvad de skal tro og mene“.

”Derfor skaber vi en række filosofiske samtaler og oplevelser, som får publikum til at tænke over, hvordan begreberne magt og ære er med til at danne os – som individer og som samfund. De to begreber findes jo både i det to tusind år gamle Fadervor, men samtidig er de yderst aktuelle - både i det politiske liv og i vores personlige liv,” siger Sarah John. I AL EVIGHED bliver således en form for mental træningsplads, der sætter publikum – unge såvel som voksne – i stand til at møde verden fra et mere nysgerrigt, ansvarsfuldt og reflekteret ståsted. 

Kreditering

Co-creator, performer og instruktør: Sarah John

Co-creator og instruktør: Sara Topsøe-Jensen

Co-creator og  performer: David Jensen, Liv Vesterskov

Co-creator: Sigrid Moses-Jacobsen

Tekniker: Karsten Nisbeth

Kostumier: Betina Herløv Møller

Teologiske konsulenter: Louise Højlund, Preben Meedom Hansen, Anne-Sofie Aabenhus

Musik af: City Boy, Judd Greenstein. Star Skid, Tape. King’s Birthday, Girls in Airports. If Mountains Could Sing, Terje Rypdal. Emerald Rush, Jon Hopkins. Excerpt #1 06.06.15, Vektormusik. Excerpt #3 07.06.15, Vektormusik. The Heroic Weather-Conditions of the Universe, Alexandre Desplat. Feeling Good, Nina Simone.


I al evighed er blevet til i samarbejde med kirke- og kulturfestivalen KK44 i Silkeborg.

 

Turnéinfo:


Varighed: Ca. 60 minutter Alder: Fra 13 år


Pris: 10.500 kr. pr. forestilling. Forestillingen er refusionsberettiget.

Publikum: Max. 60 - mindre hvis det er en lille kirke Forestillingen kan spille 2-3 gange dagligt Opbygning/Nedpakning Ca. 90 minutter inden første forestilling / ca. 30 minutter efter sidste forestlling

Booking: marion@syddjursegnsteater.dk / +45 51201602

bottom of page