top of page

Syddjurs Egnsteater

Syddjurs Egnsteater er det lokale, professionelle teater i Syddjurs Kommune.

Det er DIT, MIT og VORES teater.

Hos Syddjurs Egnsteater ønsker vi at skabe nærværende oplevelser og vedkommende teater med forankring i lokale historier og samarbejder.

MarionElisabeth_teatermaleri_total_edited.jpg

Hvem er vi?

Syddjurs Egnsteater er et professionelt teater, der holder til på KulturHotellet i Rønde. Vi ønsker at skaber sanselige og nærværende oplevelser for alle aldre i Syddjurs kommune. Som egnsteater er vi forankret i det lokale, såvel gennem de historier, som vi formidler, samt de samarbejder og arrangementer vi laver.

 

Teatret fik i 2009 sin egnsteaterbevilling som børne- og ungdomsteater, men fra den 1. januar 2021 er teatrets profil udvidet til at være børne-, ungdoms- og voksenteater.

 

Syddjurs Egnsteater viser 2-3 egenproducerede forestillinger om året samt en række gæstespil. Forestillingerne spiller både i vores teatersal på KulturHotellet, ligesom vi kommer ud på skoler og institutioner i kommunen. Vores mindre egenproduktioner drager desuden løbende på turné rundt omkring i landet.

 

Foruden vores forestillinger tilbyder vi sommerskole og teaterundervisning samt workshops for skoler og virksomheder, der tilpasses til de enkelte gruppers behov.

 

Medarbejdere

Bestyrelsen

Riber.jpg
RasmusMallingLykkeSkov_Allan Toft_900x1200.jpg

Riber Hog Anthonsen

Bestyrelsesmedlem

Rasmus Malling Lykke Skov

Bestyrelsesmedlem

Bedste billede af teatersalen.JPG

Bankoplysninger

Konto hos Djurslands Bank


reg. nr. 7305
konto nr. 1039821

tribune teatersal_edited.jpg

Postadresse
(Kontor)

Syddjurs Egnsteater

Frederiks Allé 7B
8410 Rønde

CVR nr. 31975727

bottom of page