top of page

Syddjurs Egnsteater

Syddjurs Egnsteater er det lokale, professionelle teater i Syddjurs Kommune.

Det er DIT, MIT og VORES teater.

Hos Syddjurs Egnsteater ønsker vi at skabe nærværende oplevelser og vedkommende teater med forankring i lokale historier og samarbejder.

forestillingsfoto-2.jpg

Hvem er vi?

Syddjurs Egnsteater er et professionelt teater, der holder til på KulturHotellet i Rønde. Vi ønsker at skaber sanselige og nærværende oplevelser for alle aldre i Syddjurs kommune. Som egnsteater er vi forankret i det lokale, såvel gennem de historier, som vi formidler, samt de samarbejder og arrangementer vi laver.

 

Teatret fik i 2009 sin egnsteaterbevilling som børne- og ungdomsteater, men fra den 1. januar 2021 er teatrets profil udvidet til at være børne-, ungdoms- og voksenteater.

 

Syddjurs Egnsteater viser 2-3 egenproducerede forestillinger om året samt en række gæstespil. Forestillingerne spiller både i vores teatersal på KulturHotellet, ligesom vi kommer ud på skoler og institutioner i kommunen. Vores mindre egenproduktioner drager desuden løbende på turné rundt omkring i landet.

 

Foruden vores forestillinger tilbyder vi sommerskole og teaterundervisning samt workshops for skoler og virksomheder, der tilpasses til de enkelte gruppers behov.

 

Medarbejdere

Bestyrelsen

Riber.jpg
RasmusMallingLykkeSkov_Allan Toft_900x1200.jpg

Riber Hog Anthonsen

Bestyrelsesmedlem

Rasmus Malling Lykke Skov

Bestyrelsesmedlem

Peter Brinks.jpg

Peter Van Den Brinks

Bestyrelsesmedlem

Bedste billede af teatersalen.JPG

Bankoplysninger

Konto hos Djurslands Bank


reg. nr. 7305
konto nr. 1039821

tribune teatersal_edited.jpg

Adresse

Syddjurs Egnsteater

Hovedgaden 10
8410 Rønde

CVR nr. 31975727

bottom of page