top of page

Priser

Billetpriser, gavekort og praktisk information

Billetpriser, løssalg

Voksne

70 - 150 DKK plus gebyr

Børn

30 DKK plus gebyr

Unge (13-25 år)

40 - 70 DKK plus gebyr

Billetprisen kan variere ved de enkelte forestillinger. 

Gavekort

Giv et gavekort til Syddjurs Egnsteater. 

Gavekort kan indløses til billetter til alle arrangementer hos Syddjurs Egnsteater og er gyldige i 2 år fra købsdatoen. Du bestemmer selv beløbet, der blot skal være deleligt med 100 og ligge mellem 100 DKK og 2000 DKK.

Køb dit gavekort online.

Parkering

Syddjurs Egnsteater og Kulturhotellet råder ikke over egne parkereringsarealer. Der henvises derfor til de offentlige parkeringsarealer i området. Dog er det muligt for biler med handicapparkeringstilladelse at parkere i baggården bag Kulturhotellet (indkørsel fra Hovedgaden). Bemærk at den fri passagebredde ind i baggården kun er 2,5 meter, at baggården ikke indeholder et markeret parkeringsfelt, og at flisebelægningen har et fald / tværfald på 7 procent.

Læs mere på godadgang.dk.

Tilgængelighed

Der findes et toilet til gæster med handicap i stueplan i Kulturhotellets oprindelige bygning, hvortil der er adgang via elevator. 

Syddjurs Egnsteater har desværre ikke teleslynge. 

Har du særlige behov, er du meget velkommen til at kontakte personalet på 22 29 25 22.

Buspulje for skoler og institutioner

Kommunen giver støtte til buskørsel til kulturinstitutioner for private og kommunale skoler og institutioner. Læs mere om ordningen på kommunens hjemmeside her

Handelsbetingelser

Når du køber din billet til en forestilling hos os, sker det gennem Go-Syddjurs (Yourticket).

Go-Syddjurs' og Yourtickets mest væsentlige handelsbetingelser kan ses i det følgende. 

Alle udstedte/købte billetter, bliver sendt som e-post til den angivne mailadresse. Så husk at indtaste den korrekte mailadresse ved køb af billetter.

Kontroller venligst billetten for arrangement, dato og tidspunkt. Billetten erstattes ikke ved bortkomst.

Alle billetter udstedes med et unikt serienummer, som registreres ved indgangen og accepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres eller på anden måde forsøges anvendt flere gange.

Hver billet er derfor kun gyldig for én entre for én person.

Aldersangivelser på forestillinger

Vores aldersangivelser tager altid hensyn til børnene. Mange forældre forholder sig til aldersangivelser, på samme måde som ved valg af film og/eller legetøj, og det er desværre ikke helt sammenligneligt med teater. Teater kan man ikke slukke for eller lægge fra sig, og derfor er den nedre aldersgrænse altid gældende. 

 

Teater er en levende oplevelse, som vi er fælles om og vi tester altid forestillingerne grundigt før vi angiver en alder. Vi håber, at børnene bliver lige så forelsket i teatret som vi er, når de kommer hos os. Derfor er det vigtigt at de får en god oplevelse og ikke får overskredet grænser fordi forestillingen er for uhyggelig eller svær at forstå til alderen.

Børn yngre end den angivne nedre alder på vores forestillinger vil blive afvist i døren . 

Fortrydelsesret og aflysning

I HENHOLD TIL LOV OM VISSE FORBRUGERAFTALER ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Billetten refunderes kun i det tilfælde, at vi aflyser arrangementet. Ændring af tidspunkt eller ændring i repertoiret er ikke at betragte som en aflysning.

Skulle du være forhindret i at benytte din billet, kan det være muligt at ombytte din billet til en anden dag i det tilfælde, at arrangementet foregår over flere dage. Der vil pålægges et mindre gebyr. 

Privatlivspolitik

Læs om OH Tickets/Yourticket's privatlivspolitik her.

Dataansvarlig er den juridiske enhed, som er ansvarlig for din personoplysninger:

OH Tickets ApS, CVR:37074756

Guldsmedgade 29. 8000, Aarhus C

Persondata gemmes i 5 år+ indeværende år, i forhold til bogføringslovgivningen.

 

OH Tickets/Yourticket indsamler følgende data fra dig: 

Navn
Adresse
Telefon nummer
Mailadresse
By/post nr. 
Virksomhedsnavn
Titel

 

OH Tickets bruger ikke din data, ud over at give dig informationer vedr. det arrangement du har købt billetter til og det er kun i tilfælde af evt. ændringer vedr. arrangementet. 

Vi videregiver kun personlige data om billetkøber til en samarbejdspartner (Arrangør/spillested), som er arrangør på det event du køber billetter til. Vi sælger/videregiver ikke dine informationer til eksterne. Dine informationer vil kun blive brugt til evt. ændringer eller ekstra information til det arrangement, du har købt billetter til og evt. vil du modtage nyhedsbreve fra arrangør, hvis du har givet accept til dette.

 

Arrangøren har via dine data også mulighed for at følge op efter eventen for blandt andet evaluering og feedback. Derudover gøres der opmærksom på, at der udarbejdes og offentliggøres deltagerlister over virksomheder til 3. parter, hvor kun navn og virksomhedsnavn kommer til at fremgå.

 

Hvis du ikke ønsker at afgive din data, kan vi desværre ikke tilbyde dig en plads til arrangementet.

Du har altid indsigt og mulighed for at lave en indsigelse mod en registrering i henhold til GDPR-lovgivningen.

Personhenførbare oplysninger opbevares og transmitteres krypteret og såvel transmission som opbevaring foregår i et lukket netværk.

Alle oplysninger vedr. betalinger opbevares krypteret hos kortudbyder Clearhaus.

Hvis du har nogen klager over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte det danske datatilsyn.

bottom of page