top of page

Teater lige om hjørnet

5. - 8. september 2024

Teaterfestivalen "Teater lige om hjørnet" vender tilbage for 2. gang.

I år vil festivalen blive afholdt på Mols og Helgenæs i et tæt partnerskab med Kulturgruppen/Mols i Udvikling og deres tilknyttede lokale foreninger, frivillige, skoler og andre institutioner.
 

Festivalens centrum vil være Molsværket, hvor en imponerende række af lokaler, herunder en hal, en gymnastiksal, Molsskolens festsal og den nye multisal, vil summe af liv og teaterforestillinger. Udover indendørs optrædener vil festivalen også udnytte de smukke udendørs lokationer omkring Molsværket samt i Nationalparken og på Helgenæs.


Programudvalget, der er bredt sammensat af repræsentanter fra både Scenekunstnetværket og lokale aktører som Mols i Udvikling, Syddjurs Bibliotekerne, Syddjurs Teaterforening og skole/dagtilbudsområdet, arbejder hårdt på at sammensætte et alsidigt og spændende program, der appellerer til alle aldre. 
 

Festivalen har allerede sikret sig støtte fra Syddjurs Kommune og Den Jyske Kunstfond, og arbejder nu på at sikre den sidste restfinansiering for at kunne realisere alle planer i fuldt omfang.

Program for Teater lige om hjørnet

Det fulde program med spillesteder og -tider kommer her. 

Følg med på Syddjurs Egnsteaters facebook, hvor vi købende holder jer opdaterede.

Det samlede program vil behandle topaktuelle emner som biodiversitet, forbrug, bæredygtige lokalsamfund,
fællesskab, sundhed og trivsel, ansvar, frihed og demokrati. 

 

Vi offentliggør programmer snarest, og billetterne vil kunne købes på www.go-syddjurs.dk 

Logo Teater lige om hjørnet red.png

TEATER LIGE OM HJØRNET er en bæredygtig festival, og publikum opfordres derfor til at arrangere samkørsel via go-more eller lignende.

Hvem står bag

Arrangementet, som blev grundlagt på initiativ af Scenekunstnetværket i Syddjurs, samler hele ni producerende teatre med base i Syddjurs Kommune, herunder Syddjurs Egnsteater og en række mindre, men veletablerede teatre.

De 9 involverede teatre har dannet et partnerskab med en styregruppe. Styregruppen består af Birgitte Holt Nielsen fra Teater & Operakompagniet Figaros i Halling, Marion Vick fra Syddjurs Egnsteater og Nynne Karen Nørlund Steenild fra Teater Udsyn i Rønde.
Øvrige medvirkende teatre er: Badut (Vrinners), Secret Hotel (Bogens), Teatret Beagle (Grobund/Ebeltoft), Teater Prisme (Feldballe), Teatro Sol del Rio 32 (Ebeltoft) og Teater TABU (Rønde).

Festivalen er støttet af Syddjurs Kommune og Den Jyske Kunstfond.

KONTAKTPERSONER

Tovholder for festivalen: Birgitte Holt Nielsen (birgitte@figaros.dk/ 5191 8610)

bottom of page