fbpx

Workshops

Teaterworkshops styrker elevernes personlige fremtræden, arbejder med kropssproget og klæder eleverne på til at møde verden med alt hvad den indeholder af eksamen, socialisering og krav til førstehåndsindtryk.

I arbejdet med teater- og dramaøvelser får vi en oplevelse af at blive set og hørt i et fællesskab. Både det at tage og give plads er essensen i læringen. Vi hjælper med at udvikle børn, der får tillid til egne muligheder. Og vi giver dem redskaber til at styre nervøsitet via kropsholdning, vejrtrækning og stemthed.

Vi tilbyder tre workshops

Den for lærerne: Lorem dorem Ipsum bipsum. Lorem dorem Ipsum bipsum. Lorem dorem Ipsum bipsum. Læs mere her (linker til pdf dokument)

Den for udskoling og gymnasiet: En workshop i forskellighed og inklusion. Brug din krop og fremtoning til at vise følelser og aflæse andres. Workshoppen styrker også tekstforståelse. Læs mere her (linker til pdf dokument)

Den for indskoling og yngre: Lorem dorem Ipsum bipsum. Lorem dorem Ipsum bipsum. Lorem dorem Ipsum bipsum. Læs mere her (linker til pdf dokument)