top of page
Helteklubben
Erhvervsklubben sikrer mere til flere. Du får unikke arrangementer, inspirerende foredrag og et stærkt netværk i Syddjurs.Vi sikrer mere social bæredygtighed i området ved at give magiske teateroplevelser til børn, der ellers ikke får muligheden. Vi kan ikke gøre det alene. Derfor har vi brug for dig.
Syddjurs Egnsteater Helteklub
Indsatser i 2024

Særligt ferieteaterprogram
Skab glæde for børn uden feriemuligheder. Vi øremærker en procentdel af vores billetter til udsatte familier.

Lokalt juleinitiativ
Vi skaber en magisk julekalender i KulturHotellets vindue til glæde for alle borgere, og laver særarrangementer for dem, der presses af julens økonomi og forventninger.


Hospitalsforestillinger
Børn skal have lov at glemme sygdom for en stund - også selvom de selv eller en forælder er indlagt.

Generationsmøder
Vi skaber samvær, møder og teateroplevelser for små og store borgere i Syddjurs.

Det vigtige for os er, at børn og unge har lige adgang til teater. Kultur skal være tilgængeligt for alle uanset baggrund.

Medlemskab

Kultur møder erhverv

I Helteklubben skaber vi forbindelser på tværs af Syddjurs mellem kultur og erhverv. Her får du mulighed for at møde andre helte, og sammen vil I blive præsenteret for emner og personer, der kan berige jeres heltegerning. Sammen gør vi en forskel og støtter op om FNs verdensmål 10 - Mindre Ulighed. 

Medlemstyper

Alle bidrag gør en forskel, og derfor er det muligt at støtte på flere niveauer. Dit medlemskab sikrer lige ret til teater for børn og unge i Syddjurs. De tre medlemstyper Guld 10.000 kr., Sølv 5.000 kr. og Bronze 2.000 kr. har samme fordele, men større beløb gør en større forskel.  
Fordele

Arrangementer

To helteaftener om året. Vi inviterer på inspirerende foredrag + et glas og en snack. Rig mulighed for at netværke i Syddjurs.

Forpremierer

Billetter til forpremierer på egne produktioner. Oplev et rigt kulturliv i Syddjurs med familien.

Eksponering

Navn og logo på vores hjemmeside og i vores årsprogram. Vores årsprogrammer sendes ud til alle borgere på Syddjurs én gang om året.

Opdateringer

Nyhedsbreve om, hvordan dit bidrag er blevet brugt. Vi opdaterer dig løbende, så du kan se, hvilken forskel dit bidrag gør. 
Derfor støtter vi Egnsteatrets Helte, for netop at give de udsatte børn, der ikke ellers har muligheden, oplevelser for livet. Kan vi gøre en forskel bare for et enkelt barn, er det hele indsatsen værd”.
Peter Brinks, Adm. Dir. Hotel Fuglsøcentret A/S & Fuglsø Koncerter A/S
”Kultur og teater er en del af den dannelsesrejse, der er med til at danne os som hele mennesker.
Egnsteaterhelt Peter Brinks
Vores helte
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
Lyder Helteklubben som noget for dig?

Tilmelding

Tak for din tilmelding. Vi vender tilbage til dig snarest muligt.

BIDRAG FRA ERHVERV ER FRADRAGSBERETTIGET

Alle beløb er ekskl. moms. Sponsoratet er fortløbende og gælder for indeværende kalenderår. 

Primo november udsendes information om det kommende års indsatsområder, hvor det er muligt at stoppe sin støtte for det kommende år. 
bottom of page