top of page
Praktisk info
Find vej til teatret
Vores teatersal finder du i den ikoniske bygning KulturHotellet på Hovedgaden 10, 8410, Rønde.
Du tilgår bygningen fra Hovedgaden. Til forestillinger byder en medarbejder fra teatret dig velkommen. 
KulturHotellet
KulturHotellet

Offentlig transport

KulturHotellet ligger ved siden af busstationen. Her er der forbindelse til og fra de større jyske byer Aarhus, Grenaa og Randers. Herudover også Ebeltoft og Hornslet samt opland. 

Parkering

Syddjurs Egnsteater råder ikke over egen parkering. Vi henviser derfor til nærmeste offentlige parkeringspladser i Rønde:
Parkering Øst
Parkering Centrum
Parkering Birkevej

Handicapparkering

Biler med handicapparkeringstilladelse kan parkere i baggården bag Kulturhotellet (indkørsel fra Hovedgaden). Bemærk at den fri passagebredde ind i baggården kun er 2,5 meter, at baggården ikke indeholder et markeret parkeringsfelt, og at flisebelægningen har et fald / tværfald på 7 procent. Læs mere på godadgang.dk

Syddjurs Egnsteater - Parkering

Tilgængelighed

Der findes et toilet til gæster med handicap i stueplan i Kulturhotellets oprindelige bygning, hvortil der er adgang via elevator. 
Syddjurs Egnsteater har desværre ikke teleslynge. 
Har du særlige behov, er du meget velkommen til at kontakte personalet på 22 29 25 22.

Find vej til kontoret

Vores hyggelige kontor ligger bagved KulturHotellet på adressen Frederiks Alle 7b, 8410, Rønde. Fra busstationen kan Frederiks Alle tilgås via trappen ved siden af KulturHotellet.  
Syddjurs Egnsteater Kontor
Handels- og leveringsbetingelser
Handelsbetingelser
Når du køber din billet til en forestilling hos os, sker det gennem Go-Syddjurs (Yourticket).

Go-Syddjurs' og Yourtickets mest væsentlige handelsbetingelser kan ses i det følgende:

Alle udstedte/købte billetter, bliver sendt som e-post til den angivne mailadresse. Så husk at indtaste den korrekte mailadresse ved køb af billetter. Kontroller venligst billetten for arrangement, dato og tidspunkt. Billetten erstattes ikke ved bortkomst. Alle billetter udstedes med et unikt serienummer, som registreres ved indgangen og accepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres eller på anden måde forsøges anvendt flere gange. Hver billet er derfor kun gyldig for én entre for én person.
Fortrydelsesret og aflysning
I HENHOLD TIL LOV OM VISSE FORBRUGERAFTALER ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.
Billetten refunderes kun i det tilfælde, at vi aflyser arrangementet. Ændring af tidspunkt eller ændring i repertoiret er ikke at betragte som en aflysning.
Skulle du være forhindret i at benytte din billet, kan det være muligt at ombytte din billet til en anden dag i det tilfælde, at arrangementet foregår over flere dage. Der vil pålægges et mindre gebyr. 
Privatlivspolitik
Læs om OH Tickets/Yourticket's privatlivspolitik her.

Dataansvarlig er den juridiske enhed, som er ansvarlig for din personoplysninger:

OH Tickets ApS, CVR:37074756
Guldsmedgade 29. 8000, Aarhus C

Persondata gemmes i 5 år+ indeværende år, i forhold til bogføringslovgivningen.
 
OH Tickets/Yourticket indsamler følgende data fra dig: 
Navn
Adresse
Telefon nummer
Mailadresse
By/post nr. 
Virksomhedsnavn
Titel

 
OH Tickets bruger ikke din data, ud over at give dig informationer vedr. det arrangement du har købt billetter til og det er kun i tilfælde af evt. ændringer vedr. arrangementet. 

Vi videregiver kun personlige data om billetkøber til en samarbejdspartner (Arrangør/spillested), som er arrangør på det event du køber billetter til. Vi sælger/videregiver ikke dine informationer til eksterne. Dine informationer vil kun blive brugt til evt. ændringer eller ekstra information til det arrangement, du har købt billetter til og evt. vil du modtage nyhedsbreve fra arrangør, hvis du har givet accept til dette.
 
Arrangøren har via dine data også mulighed for at følge op efter eventen for blandt andet evaluering og feedback. Derudover gøres der opmærksom på, at der udarbejdes og offentliggøres deltagerlister over virksomheder til 3. parter, hvor kun navn og virksomhedsnavn kommer til at fremgå.
 
Hvis du ikke ønsker at afgive din data, kan vi desværre ikke tilbyde dig en plads til arrangementet.
Du har altid indsigt og mulighed for at lave en indsigelse mod en registrering i henhold til GDPR-lovgivningen.
Personhenførbare oplysninger opbevares og transmitteres krypteret og såvel transmission som opbevaring foregår i et lukket netværk.

Alle oplysninger vedr. betalinger opbevares krypteret hos kortudbyder Clearhaus.
Hvis du har nogen klager over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte det danske datatilsyn.
bottom of page